Naslovna slika za Uzbudljiv vikend za ŠK Codeasy Vukovar (1. ožujka 2024. - 3. ožujka 2024.)
Uzbudljiv vikend za ŠK Codeasy Vukovar (1. ožujka 2024. - 3. ožujka 2024.)

Na kvalifikacijskom turniru Sportskih igara mladih, održanom u OŠ Dragutina Tadijanovića, nastupilo je 38 igrača.

U kategoriji do 11 godina dječaci, Sergej Bogdan je ostvario 5 pobjeda u 5 kola te osvojio 1. mjesto, dok je Davor Padežanin zauzeo 3. mjesto s 4 pobjede. Obojica su time osigurali plasman u daljnji krug natjecanja.

U kategoriji do 15 godina, Roman Holub se kvalificirao s 3.5 boda i osvojenim 2. mjestom, dok se Eva Maltašić također kvalificirala dalje s osvojenim 2. mjestom i 4 bodova.

Ostali članovi koji su sudjelovali: Sara Andrić, Tija Kajinić, Noa Đuričić, Filip Ardalić, Noah Marinković, Josip Prepunić i Petar Marušić.

link na rezultate: https://chess-results.com/tnr900858.aspx?lan=13&art=1&rd=5

3. ožujka 2024. godine počela je 4. seniorska liga ŠZŽI, a naši članovi su u prvom kolu protiv ŠK Markušica ostvarili pobjedu rezultatom 5:1.

Za ŠK Codeasy Vukovar igrali su: Andro Matak, Borna Radić, Petar Marušić, Davor Padežanin, Kristijan Mijatović i Josip Prepunić.

link na rezultate: https://chess-results.com/tnr890214.aspx?lan=13&art=0-

Kako bi se odmorili i opustili od brojnih turnira te prije novih izazova, a prije novih turnira i natjecanja, naši šahisti jučer su proveli zabavan sportski dan na bazenima Sportskih objekata Vukovar gdje su plivali, zabavljali se i družili. Kako bi imali koncentraciju, fokus i bistrinu uma koji su potrebni za duge šahovske partije, bitna je i fizička aktivnost i zdravo tijelo za zdrav um.