Naslovna slika za •	Petar Kovač proglašen je perspektivnim sportašem Grada Vukovara za 2023. godinu
• Petar Kovač proglašen je perspektivnim sportašem Grada Vukovara za 2023. godinu

12.02.2024. u Dvorcu Eltzu Vukovaru, u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Vukovara, održano svečano proglašenje i dodjela nagrada najboljim sportašima i sportašicama Grada Vukovara za 2023. godinu. Naš član, Petar Kovač, istaknuo se u velikoj konkurenciji te je proglašen perspektivnim sportašem Grada Vukovara.

Osim priznanja, Petar je stekao pravo na sportsku stipendiju za darovite sportaše u iznosu od 840,00 eura godišnje, odnosno 70,00 eura mjesečno.

Nagrade i priznanja dodijeljena su i u ostalim kategorijama, uključujući perspektivnu sportašicu, najuspješnijeg sportaša, najuspješniju sportašicu, najuspješniji sportski kolektiv i najuspješnijeg trenera.

Čestitamo svim nagrađenima u svim kategorijama i zahvaljujemo Zajednici sportskih udruga Grada Vukovara i Gradu Vukovaru na prepoznatom trudu i radu, kako Petra Kovača, tako i cijelog našeg Kluba.

Link na medije: https://www.vukovar.hr/gradske-vijesti/344-upravni-odjel-za-obrazovanje-sport-i-branitelje/18016-nagradene-najbolje-sportasice-i-sportasi-vukovara-2023-godine